BIZTOSÍTÁS TIPPEK

A SZAKÉRTŐTŐL

Friss Hír: Elindult a Pannon-Safe chatbotja! Te már próbáltad?

Életmód 2020. 06 21.

A mai napon elindult a cég messenger chatbotja! Hogy ez pontosan mit jelent és mire jó? Olvass tovább, és megtudod!


Először is kezdjük azzal, hogy mi is a chatbot, hogyan tudod használni?
 
A Pannon-Safe Chatbotja azzal a céllal született, hogy mind a meglévő ügyfeleiknek, mind pedig az oldalukon járó érdeklődőknek gyorsan, egyszerűen nyújtson használható információkat. Ez a csevegő robot a Facebook oldalhoz van kötve, tehát ha üzenetet írsz nekik, akkor először a „robottal” találkozol. 
A chatbotot elsősorban a megjelenő menüpontokon keresztül tudod használni, úgy a legkézenfekvőbb. Gyorsan megtalálhatod a téged érdeklő információkat a világos menürendszerben de vannak beépített kulcsszavak is, amikre reagál a program, ilyen például, hogy:
 
- biztosítást szeretnék kötni
- menü
- kérdésem van
- szerződéseim
- irodakereső
- kvízjáték
 
Miben tud segíteni, mire tudod használni?
 
Ha csak érdeklődsz biztosításkötés iránt, akkor kiválaszthatod, hogy milyen biztosításokat tudsz a Pannon Safe-nél online megkötni. Van lehetőség arra, hogy többet megtudj az egyes termékekről a gyakori kérdések menüpontban, de a kalkulátor kitöltésével rögtön egy megköthető ajánlatot kapsz.
 
Ha már meglévő ügyfelük vagy, akkor gyorsan el navigálhatsz az aktív szerződéseidhez.
 
Valamint függetlenül attól, hogy a Pannon-Safe elégedett ügyfelei között vagy-e már, vagy sem, nézelődhetsz a legnépszerűbb blogcikkeik között és megkeresheted a hozzád legközelebbi irodájukat. 
 
Böngészheted a gyakori kérdéseket is, amiből sokat tanulhatsz, hiszen úgy vannak összeválogatva a kérdések, hogy a legégetőbb biztosítási problémákra kapj bennük választ. 
 
A Pannon- Safe készített neked egy 5 kérdésből álló kvízjátékot is, ha leszeretnéd tesztelni a tudásodat általános, biztosítással kapcsolatos kérdésekben. Ha sikeresen kitöltöd a játékot, akkor utána vár rád egy meglepetés is. :)
 
Ugyanakkor nem veszett el teljesen a személyesség, ugyanúgy itt vannak Neked, ha személyes segítséget szeretnél kérni tőlük. A chatbot menüből van lehetőséged kiválasztani az élő chat opciót, tehát hogyha szívesebben beszélnél egyik kollégájukkal Messengeren keresztül, akkor ők erről egyből kapnak értesítést és amilyen gyorsan csak tudnak, válaszolnak a kérdésedre!
 
Mivel a Pannon Safe most indította el ezt a kényelmi szolgáltatást, ezért hálásak lennének mindenfajta visszajelzésre a robottal kapcsolatban. 
 
Ide kattintva ki tudod próbálni a robotot, de a weboldal jobb alsó sarkában is mindig megtalálod, éjjel-nappal!
 
 
 
Szólj hozzá


Ez is témába vág

Életmód

Spórolás és környezettudatosság egyszerre

2020. 03 09.

A szeméttel kapcsolatos problémák a 21. század hétköznapi kérdéseinek szerves részét teszik ki. A túltermelés és a túlfogyasztás jelentősen befolyásolják a környezetünkben felhalmozódó hulladékot, amelyről hiába feledkezünk meg egyből, ahogy a háztartási szemetünket kidobjuk a társasház kukájában, ettől még nem szűnik meg létezni, hanem jó ideig velünk marad a közeli szeméttelepen.  Azonban, egy kis odafigyeléssel, nemhogy az általunk termelt szemét mennyiségét tudjuk csökkenteni, de még spórolhatunk is.

Elolvasom  
Életmód

Hány évesen érdemes életbiztosítást kötni?

2017. 12 05.

Az életbiztosítás vásárlása akár már a csecsemők számára is indokolt lehet. Mindenesetre érdemes minél korábbi életszakaszban megkötni, hiszen az idősebbek más kondíciókkal juthatnak hozzá. Minél fiatalabban kötjük meg, annál kevesebb pénzt fogunk fizetni ugyanazon szolgáltatásért. Életbiztosítást pedig 35 éves kor alatt érdemes kötnünk.  

Elolvasom